Nesrin Erdoğmuş

Nesrin Erdoğmuş

Amedspor’a katkı gecesi..

Amedspor’a katkı gecesi..

Sevgili okurlarım dün gece Amed radyo tv olarak ben ve Genel yayın yönetmenimiz Sayın Ferat Mehmetoğlu  basın özel davetlisi olarak  güzel  bir organizasyon da yer aldık.
Bu organizasyonun amacı Amedspor’a maddi ve manevi destekler sunmaktı.
Bu özel;
Amedspror’a katkı gecesinde Amedspor Başkanı Sayın Selahattin Yıldırım,  As Başkanı Sayın Cahit Akın, Diyarbakır Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Mehmet Kaya,  CHP Milletvekili Sayın Sezgin Tanrıkulu, Amedspor Eski Başkanları Sayın Metin Klavuz, Sayın Nurullah Edemen, Tigris Gazetesinden Sayın Naci Sapan,  iş dünyası insanlarından birbirinden değerli iş insanları, Kadın Derneklerinden bir çok değerli kadınlarımız,  Basın dünyasından birçok değerli basın mensuplarımız ve Sanatçı Sayın Mehmet Atlı bu geceye renk kattılar.
 Amedspor’a katkı sunup bu şehrin takımını çok daha iyi yerlere taşımak için Plaza otelde buluştular.
Gecenin konuşmalarını Amedspor Başkanı Sayın Selahattin Yıldırım yaptı.
Daha sonra Diyarbakır Ticaret ve sanayi odası başkanı sayın Mehmet Kaya da kürsü de söz hakkı alarak bu şehrin takımı için ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını belirtti
Amedspor’u şehrin takımı olarak gördüklerini ve bu şehirde birçok taraftar barındıran Amedspor için çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.
Gece de Amedspor’a iş dünyasından ve şehrin tüm fedakar insanlarından bu takıma  katkı sundukları için teşekkür ederek bu takımı bu şehrin güzellikleriyle beraber çok daha iyi yerlerde görecekleri için tüm davetlilerin katkılarını  Amedspor için bir gönül borcu olarak niteledi
Amed spora katkı gecesinde Ünlü sanatçı Sayın Mehmet Atlı türküleriyle ezgileriyle ve sanatçı ekibiyle beraber ayrı bir renk kattı.
Ayrıca canlı olarak telefon bağlantısında Amedspor’a Avrupa'dan bir çok insan maddi destek sunarak katkılarda bulundu.
Bu şehrin takımı olan Amedspor Başkanı Sayın Selahattin Yıldırım bu şehrin takımı olarak gönüllerde yer alarak bu takımın birinci ligde yer alması   için daha hızlı çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Bu  şehrin insanlarının gönüllerinde Amedspor yer alıyorsa bizler de bu halkın takımını daha iyi  yerlere taşıyacağız dedi.
Amedspor gecesinde birbirinden değerli şehrin insanlarını bu katkı gecesinde görmek hepimizi çok mutlu etti diyerek sözlerini tamamladı.
Bizlerde bu şehrin birer evladı olarak Amedspor’a başarılar diliyoruz. Sayın Amedspor Başkanı yöneticileri ve bu geceye emek sunarak gecede olan ve bu geceye uzaktan bile maddi manevi destek sunan herkese teşekkür ediyoruz.
Bu birlik ve beraberlik gününde kimse Amedspor’u yalnız bırakmadı.
Gönüllerdesin sevgili Amedspor.
Başarılar sizlerin olsun.
Ve bendeniz de bu anlamlı geceden sonra Amedspor’a
Sevgi saygı ve güzellikleri hak ettiğinizi söylüyor,  en içten duygularımla başarılar diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Nesrin Erdoğmuş Arşivi
SON YAZILAR