Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

BATIYA AYNA TUTMALIYIZ

BATIYA AYNA TUTMALIYIZ

Yaralı çocuklar yetişiyor. Ve kimse yazmaya cesaret etmiyor. Dünya çocukları travmada... Tehlikede... 
 
Luti kavimli sapıklar Avrupa ülkelerinde çoktan çocukları seks objesi haline getirmiş, boyayıp sahnelere sürmüş. Batı baştan ayağa çoktan pedofili. 
 
Çocuk yaşta evliliğe hayır diyenler çocuk yaşta fuhuşa karşı suspus. Sapık fenomenleri fan hesaplarıyla takipte ömür geçiren kız çocukları, küçük yaşta ilişkiye mecbur hissediyor. Erkek çocukları zaten oyunlarla, filmlerle acımasız, saldırgan, nicesi şeytanlaşmış daha o yaşta. 
 
Batıda her gün haberlerde bu olaylar, taciz edilen tecavüz edilen kız çocukları, birbirini öldüren ergenler, ahlaksızlık, katliam, sapkınlık çocuk yaşa inmiş.
 
O çocuklar büyüdü, batının son kuşağı ilk nesli bu çağın. Evlilik, aile olma neredeyse hiç yok. Batı gittikçe daha fazla hayvanlardan aşağı duruma düşüyor. Psikolojisi ölü insan çöplüğüne dönüşüyor. 
 
Barbar batı öyle bir duruma geldi ki, nekrofililer, zoofililer bile var. Her türlü ahlaksızlık, her türlü kötülük, her türlü sapıklık, sapkınlık, hayasızlık batıdan dünyaya yayılıyor.
 
İnsanlık belki hiçbir dönemde bugünkü batı kadar vahşi, barbar, yamyam, yobaz olmadı.
 
Batılılaşmak bazı şeytani nefislerin hayali. Ancak bu ülkedeki namuslu, onurlu insanlar ölene dek batılılaşmaya direnecek, şerefli vatanını teslim etmeyecek inşallah insanlık aşkına, içimizdeki kudurmuş yabanilerin düşlediği o pislik ortam oluşmayacak müslüman coğrafyada, bünyedeki mikroplar gövdeyi, omurgayı ele geçiremeyecek Hakk'ın izniyle.
 
Hitler, Putin, Stalin, Bush gibi milyonların katili teröristler hep batılılaşmanın ürünü, sonucu... Dünyanın en zalim insanları hep batı zihniyetli, çoğunluğu da ateist, satanist...
 
İstedikleri kadar algı operasyonu çeksinler, vicdanı olan herkes pisliğin onlardan geldiğini, müslüman beldeleri de onların karıştırdığını biliyor.
 
Akif'in dediği gibi batının teknolojisini al, ahlaksızlığını değil... Ki onların teknolojisi de ceddimizin alimlerinin kitaplarıyla oluştu, savaşlarda bizden çaldıkları kitaplarımızla...
 
Aşağılık kompleksi olana yazık. Elhamdülillah doğru iman bizde, aile kurumu bizde, Allah korkusu ve merhamet bizde, ahlak bizde, şu miskin halden kalkıp uyanmalı, özgüvenli olmalıyız. Onlar algıyla psikolojik olarak çökerttiler ruh halimizi, uykudan uyanmalıyız. Onlara nasıl bir pislikte olduklarını kendi algı operasyonumuzla göstermeliyiz. Bu onları bile kurtarmak demek, aynadan kendini görebilenler iğrenecektir. Özgürlük diyerek yedikleri pislikleri ancak ayna tutan olursa görürler. Pedofili batıya pedofilisin diyen tek bir ülke bile yok! 
 
Gelişmişlik nedir? Silah ve teknik mi? O zaman katil ABD, Rusya herkesten daha medeni olurdu! Gelişmişlik betonla, mekanikle olmaz. 
 
Olgunluk, gelişim insanın ruhunda başlar, karakterinde biter. İyi müslümanlar dünyanın en gelişmiş en ileri toplumu, vicdanıyla bakanlar rahatlıkla görebilir. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR