Devran Sinanoğlu

Devran Sinanoğlu

Hedefimiz Diyarbakır için 21 proje

Hedefimiz Diyarbakır için 21 proje

Diyarbakır’da başlatmış olduğumuz "Sağlıklı Bir Gelecek İçin Kitap Okumalı ve Okutmalıyız" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 100 köy okulunun kütüphane ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.

Kış mevsiminde insanların alım gücünün günden güne azaldığı ve ekonomik şartların kötüye gittiği bir dönemde "Bu Kış Kalpler Üşümesin" projesi ile başta çocuklar olmak üzere birçok aileye bot, mont ve kışlık giyecek konusunda yaptığımız kampanya ile katkıda bulunduk.

Ramazan ayını da boş geçirmedik. On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı boyunca iki projeyi birlikte yürüttük. "Ramazan Ayı Paylaşmak Ayıdır. Ekmeğini Kardeşinle Paylaşır mısın? Kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerini ulaşmasında köprü olduk.

"Bu Bayram Bir Yetimi De Sen Güldür" çalışmasıyla da ihtiyaç sahibi, yetim ailelere bayramlık kıyafetler ulaştırmak için çalıştık.

Yürüttüğümüz projeler kapsamında para kabul etmedik. Katkıda bulunmak isteyen hayırseverimiz bize para yerine ihtiyacımız olan ürünleri ulaştırabilirler. Onlarla birlikte, tespit ettiğimiz insanlarımıza götürüyoruz. Kendileri gelmek istemezler ise malzemeleri verdiğimiz insanların yüzleri gözükmeyecek şekilde fotoğraflarını çekip hayırseverlerimize gönderiyoruz. Kesinlikle hiç bir insanımızın onurunu, gururunu kırmadık, incitmedik. İnsanların kişilik değerlerine yönelik hassas davranıyoruz.

Kitaplarımın gelirlerini projeleri, Diyarbakır için harcıyorum.

Diyarbakır sevdalısıyım. İnsan sevdiği için bir şeylerin çabası içine girerse mutlu olur. Bizim de mutluluğumuz insanlara dokunmak, çocuklarımızı gülümsetmek, insanlarımızın yüzünde tebessüme şahit olmak. Tüm çabamız bireysel olarak ta bir şeylerin yapılabileceğini ve insanları mutlu etmenin yollarının olduğunu insanlara inandırmak.

Bizim temel amacımız gönül kazanmak, insanların kalbini feth etmek. İnsan olana da kar kalan bu ve buna benzer güzelliklerdir.

İmkanlarımızın doğrultusunda şehrimiz için, insanlarımız için ve çocuklarımız için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

HEDEFİMİZ DİYARBAKIR’A DEVA 21 PROJE

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Devran Sinanoğlu Arşivi
SON YAZILAR