Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

Kötülüğün diyalektiği

Kötülüğün diyalektiği

Müslümanım diyen nice eşkıyanın, teröristin, zalimin, münafığın din tüccarlığını bahane ederek İslam'dan soğudum diyen insan, sadece bunları bahane edendir.

Bunlar cimri zenginler yüzünden yüzünden paradan soğuyorlar mı, tabiki de hayır. Dünyanın her yerinde her batıl dinden, ideolojiden insan o yolların tüccarlığını yapıyor, iki yüzlülük dünyanın her yerinde var, her yerin iyisi kötüsü var, bunları görmezden gelirler, çünkü İslam'dan uzaklaşmak zaten içlerinde var, bunlar ne yapsan da hakikate gelmezler, uzaklaştıkça uzaklaşırlar, zira kördürler, dilsizdirler, sağırdırlar, kalpleri mühürlenmiştir, mührü hak etmişlerdir, ateşi de sonuna dek hak edeceklerdir, hemde nefret ettikleri o din tüccarlarını kendilerine sebep yani cellat ederek, daha büyük bir akılsızlık pek azdır. Bizi bunlar yoldan çıkardı demeleri o gün bir işe yaramayacak, hepsine yetecek kadar ceza var adaletin ateşten gölgesinde.

Herkese çalıştığı var, herkes tercihleri kadar, O kimseye haksızlık yapmaz, zulüm edip ceza zamanı kader mahkumuyum diyen hakikate sadece iftira atmakta, suçlarını katlamaktadır.

Hakiki bir mümin yüreğin, sahtekarları gördükçe ancak imanı artar. Dikkat ediyorum, bir yararı olmayıp sürekli eleştiren, sürekli alacaklı gibi davranan kibirli piyon tiplerdi hep çokça yoldan çıkanlar, ezberle ülkenin sözde en iyi eğitim kurumlarına doluşup kendini zeki sanıp sözde anarşizmle karışık devrimcilik oynayan, öğrendiği üç kuruşluk terimlerle sözde feylesofçuluk buhranına dalan, sapkın ve azgın ve pedofili olan pislik yuvalarında kötülerle arkadaşlık edip, bulaşıcı virüsleri yaymanın özgürlüğünü anıran tipoloji, genellikle böyleleri hemen çürüyor, çabucak bozuluyor, kendi mümin çevresine, kendi inancına ihanet ediyor, zamanla pisliğe batıp gidiyor. Bunlar kadar kölesini görmedim, kötü arkadaş kölesi olmuş, terakkiye, bataklık batıyı taklitle ulaşacağını sanan zavallı kof zihniyet...

Dünya medyasını arkasına alıp sapkınlığı şirin göstermeye çalışan örgütlü bir kötülükle karşı karşıyayız. Kötülük bir avuç ama bakıyorsun sesi herkesten çok çıkıyor, batıdan çığ gibi bir destekle, hepsi proje, aziz müslüman milleti tam bir işgal planı var, dinsizlik ve sapkınlığı yaymak için tüm güçleriyle uğraşıyorlar.

Ne yapsalar boş, yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer var. Bir avuç olmaktan öteye geçemeyecekler, onur gibi nice kelimeleri katledenler zinhar amacına ulaşamayacak, inşallah gerçek arifler, alimler, amirlerle imanlı halklar ilimde, irfanda, insanlıkta daha da derinleşecek, hayvanlık ötesi canavar sapkınlıklar, temizlenecek, akıp gidecek sokaklarımızdan, layık oldukları kanalizasyon çukurlarına.

Çekinip de, sapkın ve sapık zalimlere karşı susanlara ne yazık, pisliğe karşı cesaretle tepkisini gösteren cesurlara ne mutlu, bunlar öyle korkak ki, eğer biz zulme susmazsak, bazen bir nidamız bile yeter, nicesini başını çıkardığı yere geri göndermeye.

Herşey ayan beyan, atomlardan yıldızlara, gerçekler açık seçik... Hakikiler mutluluğu sonuna dek hak ediyor, sahtekarlar mutsuzluğu sonuna dek, dünya kıyameti sonuna dek hak ediyor, şu adaletsiz beşeri çağlar sonsuz adaletli bir mahşeri sonuna dek, hak ediyor sonuna dek...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR