Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

Rusya ve Çin düğmeye bastı

Rusya ve Çin düğmeye bastı

Tarihten bu yana Rusya'nın kızıl elması daima Türkiye, Anadolu kıtası olmuştur.

Tarihten bu yana bu hedefe en çok şimdi yaklaşıyorlar. 10 yıl sonra sıra bizde. Asya, Rusya ve Çin'in sömürüsü altında inliyor. İran Rusya'nın kölesi olmuş, Irak'a İran üzerinden etki ediyor, Suriye'de zaten bizzat var.

Ülkemize Rusya'dan daha büyük düşman yok bu çağda. ABD-İsrail ve AB için önemli Türkiye, hayalleri söz sahibi olmak, elbette düşman hükümetler çokça. Ancak kimse Rusya kadar hasım olamaz, Rusya sözün peşinde değil, kan döke döke toprakları fetih peşinde.

Çoğu bölgede Putin, zulümde başarılı oldu. Şimdi iki hedefi kaldı, Ukrayna ve Türkiye... Sıcak sular romantizmi bir yana, ganimet dolu Akdeniz ve Karadeniz için sabırsızlanıyor, Karadeniz'i Rus gölü haline getirip deney sahası yapmak istiyor. Önümüzdeki sene Karadeniz tamamen Rus donanmalarıyla kuşatılacak.

Son hedefi ise İran ve Türkiye üzerinden Ortadoğu petrolüne, zengin madenlerine, bereketli yataklarına tamamen sahip olmak, etki etmek. Asya'yı emdi, Ortadoğu'yu da tamamen emmek, sömürmek istiyor. Tek suçlusu Hitler ruhlu Putin değil. Rusya ABD gibi darbeden de medet ummaz, gavur zalim ordusuyla bizzat saldıracak müslüman ülkemize.

Rusya ve Çin yecüc-mecüc gibi saldıracak dünyaya bu saatten sonra, korona gibi virüsler de bunların deneyleri. Savaşlardan önce dünyayı yıprattılar. Çin Tayland için hazırlıkta. Rusya ve Çin, ABD ve AB'den daha tehlikeli, çünkü bu iki ülkede demokrasi de yok, üstü kapalı diktatörlükler var, hırsla nükleer başlıklar üretiyorlar sürekli. Gün gelecek, ABD dağılacak, Rusya ve Çin'in rakibi kalmayacak. AB'nin kafası rahat, olan son bağımsız Müslüman ülkelere olacak.

Müslüman ülkeler kendi NATO'sunu bugün kurmazsa, cesur olup kendi nükleer sistemlerini kurmazlarsa yarın iş işten geçmiş olacak. Bu da ancak Suriye-Irak'ta ABD ve Rus etkisini kırmakla oluşabilir, ilk adım budur.

İkinci adım ırkçılıkları, faşizmi bitirmektir. Üçüncü adım ortak askeri işbirliğidir. Dördüncü adım beraber gizlice Arabistan çölleri gibi bir kuytuda nükleer enerji üretmektir. Beşinci adım kalkınma ve silahlanmada birbirine destek olmaktır.

Altıncı adım bağnazlıkları, yobazlıkları bırakıp hakiki diyalog yollarına girmektir. Yedinci adım ortak bir ordu. Allahualem 2030'a kadar böyle devam ederse, savaş bizim de, Arabistan-BAE-Katar-Mısır'ın da kapısında olacak.

Kazanan siyonistler ve RUSYA-ÇİN zalimleri olacak...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR