Bilal Yavuz

Bilal Yavuz

Yürekten bir çağrı

Yürekten bir çağrı

Şimdinin ve geleceğin yöneticilerine bir çağrıdır. Adil olun, üzerinde bulunduğunuz makamın emanet ve imtihan olduğunu unutmayın.

Torpile, rüşvete, haksızlığa, yolsuzluğa, hırsızlığa, harama, zulme, israfa geçit vermeyin, ey müslümanım diyenler, Allah'tan korkun!

Mahşerde vereceğiniz hesabı unutmayın, ülkenizin kuzularının dahi hakkı üzerinize, veyl olsun şehvete dalıp yönetemeyenlerin, vebale giren zalimlerin ahvaline veyl olsun.

Irkçılığın, holiganlığın, cahil popülizmin, katil kapitalizmin, hain emperyalizmin sizi kullanmasına, ele geçirmesine izin vermeyin, bunun gibi bütün örgütlü kötülüklere dur demek aziz Millet-i Muhammed'e boynunuzun borcudur unutmayın, saltanat sürmeyin, hizmet ehli olun, müminlik, insanlık, adamlık bunu gerektirir.

Dünyada halkını zor duruma sokup lüks ve israf ve haram içinde sefa süren tüm yöneticileri sana havale ediyoruz ya Rab, ıslah olmayacakları helak eyle...

Yine dünyada din ve mukaddesat tüccarlığı yapıp, halkların duygularını sömürüp büyüyen, kandan ve kinden ve kibirden ve fitneden beslenen, kalesini ve çetesini fesad ile koruyan tüm bozguncu başları sana havale ettik, kahreyle...

Müslüman mazlumları, imanlı sivilleri acımadan şehid eden tüm yezitleri, münafık başları ellerimizle perişan eyle, onları gazabınla, azabınla tarumar eyle!

Ey ikbalin başkanları, dünden ve bugünden ibret alın, Saddam olmayın, Esad olmayın, Yezit olmayın, Suud olmayın, Sisi olmayın, daha nice zalimler gibi olmayın, insan olun, mümin olun, sadık olun, kimse zulümle bahtiyar olmadı, görün, son anında secde etmesi kendisine fayda etmeyen firavunlardan ibret alın!

En büyük mücahitliklerden biri zalim yöneticileri hakikate çağırmaktır, sizi gerçeğe çağırıyoruz, kendinizi kandırmayı bırakın, kalbinizi ıslah edin, zulmü bırakın, tevbe edip suçlarınızın bedelini ödeyin, adalete barikat olmayı bırakın.

Islah ediciyiz deyip durmayın, ıslah diyerek fitne çıkaranların, zulmedenlerin akıbetiyle dolu tarih, yalanı bırakın, doğru güneş gibi ortada, başınızı kumdan çıkarın.

Rabbimiz... Müminler yakarışta, sen başımıza Ömer ve Ali gibi layık, adil, hayırlı, ehil başkanlar nasib eyle... Salahaddin gibi cesur komutanlarla kavi kıl kardeşliğimizi...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bilal Yavuz Arşivi
SON YAZILAR