Yahya ÖGER

Yahya ÖGER

Sırada kimler var!

Sırada kimler var!

Bugün İslam dünyası denince, 30 milyon KM2'yi bulan bir yüzölçümü üzerinde l milyarı geçen nüfusun yaşadığı 60'a yakın devlet ve 80 dolayında müslüman topluluğu anlaşılmaktadır.

İslami toplulukların umudunu bağladığı, dünyanın en modern silahlarına karşı zafere ulaşması için dua ettiği, Arap krallığı tarafından iç savaşa sürüklenen her 10 dakikada bir çocuğun açlıktan dolayı ölen Yemen.. Yüz yıldır israil zulmü altında inim inim inleyen Filistin devleti.. lüksünden taviz vermeyen Müslümanlar bu iki topluluğun savaşıp zafere ulaşması için dua ediyor.

Öte yandan Hristiyan olan Güney Afrika Devleti'nin siyonist İsrail devletine karşı cesaretinin gençler arasında en büyük misyonerlik faaliyeti olduğunu unutuyor.

Kimsede çıkıp şunu söylemiyor ki

İslam'ı sizin gibi hokkabazların elinden kurtarmadıkça her gün halkı Müslüman olan bir toprak parçasına sıra gelecek ve umut sadece duaya kaldı.. İslam topluluklarında Siz varsınız diye bu zulümler devam ediyor.

Sahi Z Kuşağı sizin neyinize bakıp islam'ı sevsin ve seçsin

Ve duam odur ki;Siz ey dünyayı cehenneme çeviren ve çevirmesine yol açan, Cennet vaadi ile harekete geçmesi gereken toplulukları sakinleştirenler, cehennemin dibine kadar yolunuz olsun

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yahya ÖGER Arşivi
SON YAZILAR