Yahya ÖGER

Yahya ÖGER

SİYON ÇOCUKLARI

SİYON ÇOCUKLARI

İnsanlık vicdanı kanıyor.Siyonist İsrail devleti dünyaya meydan okuyarak, evrensel savaş hukuku kurallarını hiçe sayarak katliamını en acımasız şekli ile devam ettiriyor.İnsani değer yargılarını yitirmiş siyon çocukları,canavarlaşmış, Dünya sessizlik oyununu oynuyor.

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda yaşamını yitirenlerin üçte ikisinin çocuk,kadın ve yaşlı olması,insanlık ayıbı olarak kayıtlara geçecektir.

Soykırımın dün acısını yaşayan mazlum (!) Yakup'un çocukları,şimdi aynı acıyı Filistin halkına reva görmektedir.

İslami hassasiyeti olan her kişinin bu millete bakışı zaten bellidir.İttifakla dile getirilen yehuda soyunun yeryüzünün en büyük fesat topluluğu olduğudur.peygamberlerini bile öldürmekten geri durmamış azgın,lanetli bir kavimdir. İslam tarihinin her safhasında zulümleri görmemezlikten gelinmiş kıyametin belirleyicisi olarak yapılacak savaşta "Öyle bir gün gelecek ki arkasına saklandıkları taşlar bile onları ifşa edecek, bunu bir teselli olarak gören, kurtuluşu Mehdi'nin gelişine bağlayan zavallı müslümanlar, kendini avuta dursun, kıyamet,Gazeli anne ve çocuk için çoktan kopmuştur. /konuyu bağlamından koparmamak adına bir konuyu bir kenara bırakmak istiyorum. Zalimi Allah'a havale etmekten başka bir şey yapmayanlar, zulmeden kadar sorumludur.

Tarihte Yahudiler ile ilgili 2 iki gerçeklik.

1-Yahudiler,İsa’nın ölümü sırasında hazır bulundukarı gerekçe gösterilerek tüm zamanlarda, toplu olarak Yahudi halkı, "Tanrıyı öldürme suçunu işlemişlerdir"diyerek suçlanmış, 1.900 yıllık Hristiyan-Yahudi tarihinde de, bu suçlama ile Avrupa ve Amerika’daki Yahudilere karşı nefrete ve cinayete dönüşmüştür.

2-Holokost Yahudi Soykırımı,Adolf Hitler liderliğindeki Nazi Almanyası döneminde, Heinrich Luitpold Himmler liderliğindeki SS güçleri tarafından işgal edilen sınırlar içerisinde 6 milyon (kaynaklarda 10-11 milyon diyede geçer) Nazi rejimi tarafından Yahudi öldürülmüştür.

Yahudi ırkına yapılan bu soykırımı babalarının yaptığını bilen başta Almanya,Amerika ve müttefikleri suçluluk psikolojisi içinde Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren siyonizmin zulmüne sessiz kalarak günah çıkarmakta,diyet ödemektedir.

Adolf Hitler : "Bir Gün Gelecek Bütün Yahudileri Öldürmediğim İçin Bana Küfür Edeceksiniz" diyince Hitler'e karşı tavır alan modern dünyanın hümanist(!) savaş baronları İsrail'de bir din okulunda görev yapan aşırı sağcı Haham Eliyahu Mali, askerlik yapan öğrencilerine Gazze Şeridi'nde "bugünün bebekleri yarının savaşçıları" olduğunu ifade ederek, herkesin öldürülmesi gerektiğini söylemesi aynı çeşmeden beslenen nefret suçunun tezahürü olduğunu benden ve sizden daha iyi bilirler.

Dünya'nın gözü önünde, modern, asrın en vahşi katliamını gerçekleştiren Beni İsrail'e karşı vicdanı olan her insanın bu vahşete "dur" demesi gerekmektedir. Maalesef siyon çocuklarının dünyadan da büyük olduğunu görüyoruz.Demokrasi özgürlük ve barış vâd eden ülkeler sus pus.. Ortadoğu ülkeleri halklarından ziyade vicdanını yitirmemiş insanlar bu katliama artık sessiz kalmak istemiyor.Arap topluluğunun sessiz kalması, içten içe halklar arasında bir kaynamaya sebep olsa da ceberrut rejimlerin halk arasına yaymış olduğu korkudan dolayı sesler ya çok cılız çıkıyor ya da çıkmıyor. Bu sessizlik,gelecek nesiller arasında batı medeniyetine ve Yahudi milletine karşı büyüyen nefreti körüklüyor. Çok da masum görmemek lazım bu nefreti Amerika ve diğer Avrupa ülkelerinde, Ortadoğu'dan göç eden gençlerin başını çekeceği şiddet eğilimine sebebiyet verecektir.

Vahşi kapitalizmin söz konusu kendi dışındaki halklar olunca "Soykırıma Dur" diyememe acziyeti, uluslararası kuruluşları devre dışı bırakırken, bireysel anlamda İsrail ordu mensuplarına ve vatandaşlarına karşı, ölümü pahasına münferit saldırılar düzenleyecek bireylerin çoğalmasına zemin hazırlıyor.Bu soykırımın faturasını Ortadoğu halkları değil, sınırları aşarak sessiz kalan devletlerin halklarının ödeyeceğini ön görmek müneccimlik değildir. Ortadoğu'da savaşı kışkırtıcı Batı ülkeleri kendi iç karışıklıklarının faturasını dün olduğu gibi yarın başkalarına fatura edecek ve bu ülkeler arası diyalogların bozulmasına zemin hazırlayacaklar.

Tasvip edilir veya edilmez, toplum bilimcilerin bunu okuyup, gözünü kan bürümüş, makam hırsı için dünyaya acı ve gözyaşından başka bir şey bırakmayan idarecileri uyarmalıdırlar. Yanlış ve yanıltıcı okumaların insanlık için faturası ağır olacaktır.

Bu soykırım durmazsa bir çok ülkede İsrail vatandaşına karşı küllenen nefret yeniden harlanacak, bugünün mazlum çocukları intikamlarını alacaklar.Yakın bir zaman diliminde İsrail vatandaşlarına karşı birçok coğrafyada eylemler ar-ta-cak- tır.

İsrail hamileliğini yapan ülkelerin,İsrail vatandaşların güvenliği açısından da olsa bu katliamı bir an önce durdurması, payına ölüm, gözyaşı düşen yalnız bu coğrafyaya değil, dünyaya da selamet getirecektir.

Şimdilik çokta karşılığı olmasa da

Lübnan'lı şarkıcı Julia Boutros; çığlığı karşılık bulacaktır.

Milyonlar nerede?

Arap milleti nerede?

Arap kanı nerede?

Arap şerefi nerede?

Allah bizimledir,

Siyon çocuklarından daha güçlü, daha büyüktür.

Assın, öldürsün, gömsün, kabre koysun ama yurdum boyun eğmez.

Kırmızı kanım limon tadında yeşilleri sular.

Devrimlerin ışığı yanarsa kazanan biz olacağız…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yahya ÖGER Arşivi
SON YAZILAR