Zafer Tüzün

Zafer Tüzün

Park çürümeye terk edildi

Park çürümeye terk edildi

Bağlar Belediyesinin önceki yönetimi tarafından Bağcılar Demetevler villalarının bulunduğu çevrede yapılan çocuk parkı kaderine terk etti. 

Çocukların daha önce büyük bir zevk ve neşe içinde oynadığı parkın her yerindeki çöp ve atıklar halkın ve çevredekilerin sağlığını tehdit ediyor. Parkın oyun alanları çürümeye terk edilmiş durumda. Demetevler sakinleri bu duruma karşı dertli ve tepkili. 

Belediye burayla ilgilenmiyor

Mahalle sakinlerinin ‘bu kadar reklam yapılıyor ama gel gör ki burada ki park kimsenin umurunda değil bizler bu durumdan oldukça üzüntülüyüz’ diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Demetevler sakinleri sitemlerini şu şekilde dile getirdi: “Geleceğimizin mihenk taşı olan çocuklarımızın oyun alanları olan bu parkın şu anki durumu içler acısı. Bunun tek sorumlusu Bağlar Belediyesi. Çocuklarımızı parksız bırakmak kimsenin hakkı değil.” Çocuk parkının elden geçirilip çocukların layık olduğu güzelliğe kavuşturulması gerekirken çocuk kahkahalarının olması gereken yerde yanı başlarında dikilen beton yığınlarının yapımı olan inşaatların sesi geliyor.

Ayrıca parkın bulunduğu çevrede çok sayıda Özel Eğitim veren kurum bulunmakta. Çocuklarını kurumlara getiren aileler çocukları eğitimdeyken bu parkta dinlenip sosyalleşmek istiyorlar.

Bu parkın bir an önce bakımlarının yapılıp tekrardan faaliyete girmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, “yaz ayları ile birlikte evlerde oturamıyoruz, her taraf olmuş beton yığını doğru düzgün ailece dinleneceğimiz, eğleneceğimiz, keyifli bir anı yaşayacak bir alan bulamıyoruz. Burası hem evimize yakın hem de Özel Eğitim Kurumlarının olduğu bir yer. Yetkililerden bir an önce buranın gerekli bakımlarının yapılıp faaliyete girmesi konusunda ricada bulunuyoruz” ifadelerini kullandılar.

zafer-tzn-ke.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zafer Tüzün Arşivi
SON YAZILAR