Zafer Tüzün

Zafer Tüzün

Bu toz dumanın arasında

Bu toz dumanın arasında

Merkez Kayapınar Fırat Mahallesi Yüzevlersemtinde belediyenin yaptığı alt yapı çalışmaları Yüzevler mahallesinde yaşayanları isyan ettirdi. Konum olarak oldukça güzel bir yer ve yanında özel hastanenin bulunması sebebiyle çevre il ve yurtdışından gelenlerin uğrak yeri.

Merkez Kayapınar Yüzevler semtinde yapımına başlanan ancak bir türlü bitirilmeyen veya bitirilmek istenmeyen ve aylardır bozuk bir şekilde bırakılan yollar burada yaşayan halkı oldukça mağdur ediyor. Bu yaz toz içerisinde kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, yolların ve burada yaşanan eksikliklerin bir an önce bitirilmesini istiyorlar.

Merkez Kayapınar YüzevlerSemtinde yapılan altyapı çalışmalarından sonra onarılmayan yolların çile ve eziyete dönüştüğünü belirten mahalle sakinleri, yaşanan duruma tepki gösteriyor. Yolların aylarca yapılmamasından dolayı toz ve çamur içinde kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, uzun süren çalışmaların bir an önce bitirilip yollarının yapılmasını istiyor.

Burada ki eksikliklerin Diyarbakır’a yakışmadığını ve görüntülerin oluştuğunu belirten kimi mahalle sakinleri ise konum olarak oldukça güzel bir yer ve yanında özel hastanenin bulunması sebebiyle çevre il ve yurtdışından gelenlerin uğrak yeri. Ama gelin görün ki bizler bu yazı toz duman içinde geçirdik. Alt yapı çalışmalarının hala bitirilmemesinden dolayı kış aylarında çamurdan yaz aylarında ise toz ve dumanın çıkmasının kendilerini rahatsız ettiğini söyleyen mahalle sakinleri yetkililere çağrıda bulundu.

Yüzevler’de yapılan çalışmaların büyük bir ivedilikle bitirilmesi gerektiğine dikkat çeken mahalle sakinleri, belediyenin yaptığı çalışmalarını biran evvel bitirmelidirler. Önümüz kış yağışlar başladığında sokakların hali daha da kötü olacak. Bunun için çalışmaların bitirilip yolların asfaltlanmasını istiyoruz. Sadece bir kepçe ile yapılacak bir çalışma değil. Bu manzara Diyarbakır’a hiç mi hiç yakışmıyor. Bunu DİYARBAKIR GİBİ BİR ŞEHRE YAKIŞTIRAN VARSA O ZAMAN BİR SÖZÜMÜZ OLMAZ!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zafer Tüzün Arşivi
SON YAZILAR