Zafer Tüzün

Zafer Tüzün

Sen şampiyon olacaksın! Bijî Amedspor

Sen şampiyon olacaksın! Bijî Amedspor

Amedspor sevdalılarının büyük bir aşkı ve özlemi ile yanıp tutuşuyor. Bir üst lige olan özlemi ile büyük çabalar harcandı. Amedspor’a gönül veren milyonların iyi günde ve kötü günde takımını yalnız bırakmadı. Bu sezon üst lige çıkma olan özlemi daha bir ağır basıyor, taraftar ve Amedspor sevdalıları buna inanıyorlar ve başaracaklarına olan özlemleri,sonuç alınacağına olan güvenleri ve inançları tamdır.

Amedspor’un yarım kalan bir sözü var ve bu sözü efsane kaptan Şehmus Özerve Çiğdem Yokuş başta olmak üzere verilen sözün tutulmasının zamanı bu sezon artık yerine getirilmeli.

Amedspor ile bir hayalimiz var bunun ilk aşaması olan Play-off’lara kalması tamam sırada şampiyonluk var.

Play-off'lara kalmayı garantiledik ve bunun şampiyonlukla bitirin, bu taraftar arkanızda her zaman. Bizler buna İnandık sizlerde buna inanın AMEDİM

Amedspor sevdası uğruna çabalayanlar, iyi ki varsınız ve çok güzelsiniz. Sizler var oldukça sizi kıskananlar çatlasın. Amedspor bu kez bir üst lige çıkmayı başarırsa, Şehrin ve Bölgenin spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış olacaksınız, bunu birlikte başaracağımıza olan inancımız vardır.

Sizler nasıl hissediyorsanız bizler de aynısını yaşıyoruz, çünkü Amedspor sevdası inanılmaz ve keyiflidir.

Bizim Olduğumuz Her yer BİZİMDİR..!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Amedspor ve bölge takımlarına karşı sergilediği tavırlarla alınan kararlar ile takımlarını destekleyen taraftarları çileden çıkarıyor. Takımları taraftarlardan mahrum etmesi ve gerçeklerle alakası olmayan kararlar ile yanlı tutumları ile sevinçlerini bile kursaklarında bırakabiliyor. Amedspor ve bölgenin diğer takımları eğer sen bu kurtlar sofrasından çıkamazsan ona yanarım Amedspor.

Futbolun sadece sahada oynanması gerekiyor ama bu konu Amedspor ya da bölgenin diğer takımları olunca birden değişiyor. Hakemlerin yanlı ve vicdansız olarak düdük çalmaları ve vicdandan emekten yoksun kararlar vermeleri bir yana, gözlemcilerin yanlı olarak yazdıkları hazırladıkları raporlara inat Amedspor ve bölge takımları futbolun her türlü dalavereleri ile de uğraşıyorlar. Futbolun sonucu masalarda değil sahada kim iyi oynarsa o kazanması gerekir. Ve futbol sahada kazanılır, öyle şaibelerle kazanılan galibiyet, galibiyet değildir.

Play-off yolunda alınacak galibiyetler ile şampiyonluk sana çok yakışacak. Biz tüm kalbimizle inanıyoruz ve sizlere güveniyoruz. Sadece Diyarbakır şehri olarak değil arkanızda milyonlarca taraftar desteği olduğunu ASLA UNUTMAYIN, çünkü sizlerin arkasında sadece ve sadece HALKIN DESTEĞİvar, halk desteği olan hiçbir takım yenilmez sizler de buna göre sahaya çıkın ve alın maçı, asla ve asla unutulmamalıdır ki arkalarında holdinglerin para babalarının, siyasetçilerin olduğu takımları yendiniz ve onları yenemeyeceğinizin hesaplarını yapanlara bir güzel ders vererek bu maçları da kazandınız anlınızın akıyla.

Halk desteğini arkanızda her zaman hissettiğiniz zamanları hatırlayın Bursaspor’u ve Galatasaray’ı …ve daha nice takımları…

Seneye Spor Toto 1. Lig bizlesin bir adım daha yakınsın SÜPER LİG Amedspor geliyor gümbür gümbür. Çünkü bizim sevdamız bir futbol kulübünden daha ötedir AMEDSPOR.Bizleri mutlu ettiniz. Çünkü Amedspor’un ne kadar kıvrak, dik ve onurlu duruşundan taviz vermediğine tanıklık ettiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Süper lig takımlarının bile seyircileri AMEDSPOR TARAFTARLARI kadar takımına sahip çıkmıyor. Amedspor taraftarları, spor aşklarını dünyaya duyurmuşlar, duyurmaya da devam ediyorlar.

Amedspor üzerine bugüne kadar kendine basın diyen, gazeteci diyen kişilerin yazdıklarını unutmuş değiliz. Uğradığı haksızlıkları görmezden gelenleri, bu haksızlığa ses etmeyenleri, karalamaya çalışan tüm kesimleri unutmuyoruz. Amedspor’un da bu ülkenin bir spor kulübü olduğu gerçeğini asla değiştirmiyor. Sonuçta Amedspor kulübü için en güzel sözü kulübün eski başkanı ve Avukat Metin Kılavuz öyle güzel tarif etmiş ki “AMEDSPOR SPORDAN ÖTESİDİR"ve diyoruz ki bir sevdaya olan inancın varsa ve bu sevdaya inanıyor iseniz ne olursa olsun asla kaybetmezsiniz…

Amedspor halkın takımıdır ve taraftarları ile ayakta durmuştur. Amedspor sadece kentin değil BÖLGENİN VE MİLYONLARIN TAKIMIDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Zafer Tüzün Arşivi
SON YAZILAR